Pitkästä aikaa…

Yli vuosi on vierähtänyt edellisestä postauksesta. Monia keskeneräisiä töitä olen saanut toissavuotisen uudenvuoden päätöksen mukaisesti valmiiksi. Uusia on myös tullut aloiteltua…

Osasyynä blogihiljaisuuteen on ollut innostukseni valokuvauksesta. Siihen liittyen perustin ihan uuden kotisivun eli kuvaikkuna.fi. Siellä yritän myös päivitellä blogia, tosin savokarjalan murteella tai ainakin sillä murteella minkä kotipaikalla opin.

Neuletyö on usein ollut kädessäni tv:tä katsellessani. Sarjakuvakoulutuksessa istuessani tuli veljenpojalle neulottua sukat, kun vain vielä saisi ne pistettyä postiin… Omalle pojalle neuloin pääkallolapasten ohjetta soveltaen pääkallokämmekkäät. Parit pääkallolapsetkin olen neulonut. Toisista toinen lapanen vietti useamman kuukauden lapsen koulun katolla, kun oli sinne lennellyt. Onneksi kuitenkin löytyi.

 

Leave a comment

Your comment