Vanhakin nyt nuortuu

Sain nalleni lähes 40 vuotta sitten. Se jäi lapsuudessani kesäksi nukenrattaisiin ja haalistui auringossa. Viime kesänä siirsin sen mökiltä kotia ja samalla avasin sen… Poistin vanhan rouhetäytteen, jonka olin pilannut pesemällä nalleni 70-80-luvuilla. Nalle ei kuivunut tuolloin täysin auringossakaan. Nyt peseminen onnistui ilman täytettä ja paljasti nallen kuluneet paikat. Ikä saa näkyä niin nallessa kuin meissä ihmisissäkin, niinpä nallen ulkoinen huolto oli siinä.

Vuoden 2011 viimeisenä päivänä se sitten sai uuden villavanutäytteen ja voi jälleen kuunnella huolia, iloja ja murheitakin. Kiitos vielä kerran isälle, jolta tämän rakkaan nallen sain. Kaipa nallen kaltoin kohtelu matkan varrella, mutta toisaalta hyvä ja hellä huolenpito kuvaavat myös isäsuhdettani…

Comments (1)

Mariakesäkuu 21st, 2012 at 17:19

Ihana nalle.. ja niin saman näköinen kuin omani, väritys tosin eri.. 🙂

Leave a comment

Your comment