Naulat poissa… mitähän niistä voisi tehdä nukkekotiin?

Sain naulat pois kädestäni tiistaina ja tikit takaisin. Oli aika kivulias toimenpide paikallispuudutuksesta huolimatta. Sen jälkeen sain jumppaohjeet kädelleni fysioterapeutilta. Hänelle totesinkin, että motivaatio kuntouttaa käsi toimintakuntoon on korkealla, koska haluan päästä pian tekemään käsitöitä ja askarteluita…

Mitähän noista kuvan nauloista voisi tehdä nukkekotiin muistoksi käsitapaturmasta? Ehdota ideaa… Tämän vuoden loppuun mennessä ehdotuksen tehneiden kesken arvon nukkisjuttuja. Itselleni ei tullut muuta kuin naulakko mieleen.

Mittakaavana kuvassa 3 cm:n pituinen nuppineula.

Comments (2)

Varjoyrttijoulukuu 18th, 2008 at 21:13

Äkkiä heitettynä: sontikan ”kahva”, kävelykeppi, henkariksi taivutus, snorkkeli, lampun varjostimen ”kehikko”, golf-maila, pienen pyöreän pöydän jalat, hiilikoukku vai onko se hellakoukku, katosta roikkumaan ja siihen amppeli… heh. Se naulakko on kyllä hyvä ja realistinen idea.

Lottejoulukuu 23rd, 2008 at 13:13

Musta tuo taivutettu osa näyttää ihan oven kahvalta. Tai sitten jos noita laittaa neljä nippuun niin, että ”kahvat” sojottaa jokainen eri suntaan, niin niistä vois sopivan ”jalan” kanssa tehdä sellaisen Takkaväline-telineen, tajusitko… aika huonosti selitetty ;D

Kivat sivut sulla, täytyy lisätä tuonne linkkilistaani 🙂

Leave a comment

Your comment