Koru, korurasia, orkideat…

Ihastuin Thomas Sabo -korusarjan maskottikoruihin, joista voi koota mieleisensä korun joko kaulaan tai ranteeseen. Kotona oivalsin myös tuolle pikkurasialle kierrätyskäytön – tyylikäs rasia on juuri sopivankokoinen nukkekotiin hatturasiaksi. Eli ei muuta kuin näitä maskottikoruja keräilemään…

Olen saanut oppilaaltani kahtena keväänä orkidean. Pelkäsin saavani ne hengiltä jo ensimmäisen kesän aikana, kun ei minulla yleensä kukkivat kukat ole menestyneet. Molemmat ovat kuitenkin hengissä vieläkin ja yhä uudelleen ilahduttavat kukinnallaan pari kertaa vuodessa. Tänä talvena lähes samaan aikaan molemmat lumoavat kukillaan. Tarkempia lajikenimikkeitä en ole laittanut ylös, vaan iloitsen niistä sellaisinaan ilman intohimoista paneutumista niiden hoitoon. Kastelu silloin tällöin on näille riittänyt…

Leave a comment

Your comment