Viimeinen nukke vm. -09

Saanko esitellä: Jesse-marionettinukke, ammatti: puuseppä, kenties…

Jesseltä puuttuu vielä näistä kuvista ohjausnarut, jotka laitoin tänään. Marionettinukke valmistui eilen hauduttuaan ensin alitajunnassa pari kuukautta. Nukeillakin on selkeästi omat odotusaikansa ja synnytystuskansa. Jessen tehtävä on alkuun olla mallinukkena koulun tekstiilityötunneilla. Sen jälkeen aika näyttää mitä Jesse kertoilee ja missä.

Jesse-marionetin myötä kaikille blogini lukijoille oikein mukavia vuoden viimeisiä tunteja sekä kaikkea hyvää ja ihanaa vuoteen 2010!

Comments (2)

Maijajoulukuu 31st, 2009 at 18:30

”Uusi vuosi edessämme, kuin avautuva kirja.Emme tiedä juonta. Vain lukemalla sivu sivulta, vain elämällä päivä päivältä, tarina vie mukanaan. Seikkailuihin, yllätyksiin, iloihin, suruihin ja haasteisiin alati vaihtuviin. Kuin itse elämä!”
Hyvää uutta vuotta 2010!

Lottetammikuu 1st, 2010 at 13:10

Hyvää Uutta Vuotta!

Upea marionetti-nukke!

Leave a comment

Your comment