Wilhelmiina sai uuden mekon

Wilhelmiina odotteli vuosia uutta mekkoaan. Wilhelmiina syntyi Savonlinnan lyseon lukiossa 1980-luvun loppupuolella. Nuken tekoa opasti lahjakas taiteilija ja kuvaamataidon opettajamme Käpy Pulkkinen, joka piti Savonlinnassa nukkemuseotakin aina viime vuosiin asti.

Alkuaan Wilhelmiinalla oli vanhoista lakana- ja vuorikankaista ommeltu mekko, joka ei kestänyt ajan hampaissa. Pilalle menneen mekon otin pois muutama vuosi sitten ja leikkasin silloin jo valmiiksi tänään ompelemani mekon. Jotain muuta tuli ilmeisesti väliin ja mekko unohtui ”ompelimoon”.

Voin onnitella itseäni, sillä sain jälleen yhden keskeneräisen työn pois päiväjärjestyksestä. Mutta olkaa huoleti – kyllä niitä vielä kaappien kätköissä riittää…

Comments (1)

Lotteheinäkuu 31st, 2009 at 21:13

Kauniin mekon sai neitonen 🙂

Leave a comment

Your comment