Uusia neulomuksia ja kevään odottelua…

Blogissani on ollut hiljaista, kun olen ollut innostunut neulomisesta ja ulkoilusta. Maaliskuun loppupuolella oli ihana hankikeli monena päivänä. Niinpä minäkin innostuin menemään pulkkamäkeen lasten kanssa. Illat sitten ovatkin menneet töiden ja neulomusten parissa…

Raidalliset hartiahuivit olen tehnyt Suuren Käsityölehden (8/2006) ohjeella. Lankoina olivat Sandnesin Chili, Kitten Mohair ja Mandarin Classic -langat. Sinisävyisen tein ohjeen mukaan 10:n puikoilla, mutta vasen käteni ei niin suurista puikoista tykännyt. Niinpä punasävyisen tein 9:n puikoilla. Molemmat ovat menneet jo eteenpäin. Nyt työn alla on neljäs huivi tällä ohjeella. Jos ihmettelit laskutaitoani, niin ensimmäisen tein jo heti tuon lehden ilmestyttyä syksyllä 2006.

Tuli tässä piipahdettua katsomassa Tukholman kevättä… Lauantaina oli Tukholmassa jo kesäisen lämmin ja aurinkoinen keli. Söin jo kevään ensimmäisen jäätelönkin ulkosalla. Harmitti tulla takaisin tänne harmaaseen ja kylmään kotimaahan. Täytyy nyt vain lohduttautua sillä, että kerran lämmin on jo noin lähellä, niin eiköhän se sieltä tännekin päin tule pian…

Aurinkoista kevätmieltä kaikille blogini lukijoille!

Comments (2)

Aadatoukokuu 10th, 2009 at 16:40

Saisinko kopsata jonkun ”kiinalaisen” taulusi? Laittaisin sen kiinalaiseen roomboxiini, joka minulla on tekeillä.

admintoukokuu 10th, 2009 at 20:12

Sähköpostistasi löytyy vastaus kysymykseen, joka ilahdutti minua ;-).

Leave a comment

Your comment