Täysikuu valaisi ja valvotti…

Työtä, pohtimista, iloa ja oppimisen elämyksiä – sitä on työni. Nautin työstäni kun saan keskittyä olennaiseen eli oman luokkani opettamiseen…

Nukkekotijutut ja muut käsityöt ovat olleet jäähyllä. Niiden sijaan olen nauttinut valokuvaamisesta ja kuvien kautta välittyvistä tunneviesteistä. On ihana palata viime viikonloppuna ottamaani mummun 90-vuotiskuvaan yhä uudelleen ja tuntea se lämpö, mikä hänen silmistään kuvassa välittyy. Kuvilla voi todellakin kertoa paljon…

Kuvarikasta ja rentouttavaa hiihtolomaa kaikille! Itse en vielä ladulle tällä kädellä uskalla lähteä… Käsi on voinut päivä päivältä paremmin ja olen voinut iloita siitä, ettei kipulääkkeitä tarvitse enää niin usein kuin aiemmin. Ehkäpä pääsen kohta neulomaan, virkkaamaan, tikuttamaan, ompelemaan jne.

Comments (1)

Varjoyrttihelmikuu 14th, 2009 at 23:04

On kyllä hyvä kun on tuo valokuvaus. Se varmasti tyydyttää yhtälailla kuin käsillä tekeminen. Hyvät hiihtolomat myös sinne! Napsi paljon kuvia 🙂

Leave a comment

Your comment