Takaisin rutiineihin?

Koulussa oli kivaa! Lämpimästi lapset halasivat ja olivat iloissaan oman opettajan paluusta. Itse huomasin melkein kolmen kuukauden tauon työnteossa tehneen hyvää niin henkisesti kuin fyysisestikin. Jälleen kerran sitä huomasi kaikella olevan tarkoituksensa. Mutta… kotiin tullessa olen ollut todella väsynyt. Päiväunet ovat olleet tarpeen. Särkylääkkeen avulla käsi jaksaa päivän ilman suurempaa kipua. Mitä enemmän sitä tulee päivän aikana käyttäneeksi sitä kipeämpi se illalla on. Toisaalta sen käyttäminenhän sitä parasta kuntoutusta on.

Haluan jatkossa rytmittää päiväni niin, että jää aikaa perheelle ja harrastuksille enemmän kuin ennen sairaslomaa. Luulenpa, että vasta hiihtoloman jälkeen pääsee niin kotona kuin töissäkin ns. normaalirytmiin.  Niin ja pitäisihän sitä jostain jäädä aikaa mediakasvatuksen opinnoillekin. Joten voipi olla niin, että blogissa on hiljaisempaa lähiviikkoina tai voihan se olla niinkin ettei ole – eihän sitä savolainen oikein tiiä miten tekköö…

Leave a comment

Your comment