Uusia kalusteita…

Kun on kotona sairaslomalla, niin on aikaa miettiä uutta sisustusta. Tällä kertaa nukkiskoossa. Tilasin Nukkekoti ja Lelusta tämän ihastuttavan kokonaisuuden. Tuntui kuin nukkiksen olohuoneeseen olisi tullut lisää tilaa ja avaruutta. Olen tyytyväinen hyllyyn.

Keittion pöydän ääreen ei Nukkis1:n perhe mahdu yhdessä syömään ennen kuin hommaa tuoleja jostain lisää. Toisaalta en ole vielä aivan varma siitä, kuinka moni tämän hetkisistä asukkaista muuttaa jatkossa Nukkis2:n koululuokkaan. Koululuokan sisustustaminen sai uutta intoa turinakävelyltä, kun minua hemmoteltiin ihanilla nukkisjutuilla. Kiitos vielä kerran niistä! Laitan niistä kuvia sitten kun ne ovat asettuneet mukavasti koululuokkaan. Osa esineistä miettii vielä paikkaansa.

Hyvin mietitty on puoliksi tehty eli en halua kiirehtiä tuon Nukkis2:n luokkahuoneen kanssa. Jokohan jossain päin maailmaa koulutetaan nukkekodin sisustusarkkitehtejä? Toivottavasti ei, sillä silloin tästä harrastuksesta katoaa luovuuden ja oman ilmaisun ilo. Jokainen nukkekotiharrastaja laittaa kuitenkin jotain itsestään nukkekoteihinsa. Jokainen nukkekoti on ainutlaatuinen. Niinpä jokaista nukkekotia voi jäädä katselemaan pitkäksi aikaa ja antaa mielikuvituksen laukata…

Leave a comment

Your comment