Kirppislöytö

Tällainen pelle tarttui mukaan turinakävelyltä, jolla ajankulku yllätti. Äidit eivät olleet ajoissa takaisin kotona, kun niin kovasti innostuivat turisemaan. Ihanaa oli turista ja huomata samankaltaisuuksia niin kokemuksissa kuin elämässäkin. Turinakävelyt laskevat todistetusti myös verenpainetta…

Pelle viehätti velttoudellaan ja ilmeellään. Joku on sen ommellut itse, varmaan rakkaudella. Pelle on ollut käytössä, sillä kengät ovat rispaantuneet ja jalat irronneet vartalosta. Silti tai varmaan juuri siksi se on viehättävä. Olisi mukava tietää pellen tarina ja miksi se oli päätynyt kirppikselle.

Jokaisella itsetehdyllä esineellä on oma tarinansa. Aivan kuten valokuvaamme läheisiämme rakkaudesta, niin myös rakkaudella teemme läheisillemme itse esineitä, nukkeja, nalleja, korulippaita jne. Pienet virheet tekevät esineestä persoonallisemman. Virheet tai kulumisen jäljet eivät tee itsetehdystä esineestä käyttökelvotonta, vaan tuovat sille särmää. Kunpa osaisimme arvostaa entistä enemmän myös toinen toisissamme tuota elämän tuomaa särmää. Jokainen meistä on arvokas ja tärkeä omalla paikallaan.

Comments (1)

Vekaratammikuu 17th, 2009 at 18:50

Ensimmäistä kertaa täällä… Pikaista toipumista kädellesi! Maailma on tosiaanki kaksikätisten, muistan ku oma käteni murtui 16 vuotta sitten…

Leave a comment

Your comment