Pohjalainen vai savolainen nukkeperhe?

Perjantaina sain postista mukavan paketin. Osa sen sisällöstä liittyi nukkekotiin, joka on vasta jossain mielen sopukoissa ajatusasteella. Mutta jotain siihen on jo tuon paketin myötä konkreettisesti olemassa eli perhe, jonka työstämiseen menee varmaan ensi kesänä useampi tunti (hiominen, maalaaminen, vartalot ja vaatteet). Käsi pakottaa nyt vain tyytymään suunnitteluun, mutta hyvin suunniteltuhan on puoliksi tehty. Paperimassanukkeaihiot tilasin Nukke ja Lahja Ateljeesta.

Nuo nuket näyttävät ensi silmäyksellä ihan pohjalaisilta, mutta en tiedä miten savolainen osaa pohjalaisia maalata ja vaatettaa… Saati sitten heille pohjalaistaloa rakentaa. Ehkäpä otan taiteilijan vapauden ja katson mihin suuntaan luovuus vie – itään vaiko länteen.

Muutama sananen vielä tuosta käsikivusta ja sen hoidosta… Maha kivikovana kumpuna, verenpaine 191/126, sydän hakkaa, kaula punaisena ihottumasta jne. ja kaikkeen tähän oli syyllisenä lääkärin määräämä uusi särkylääke, jonka ei pitänyt edes ärsyttää mahaa! Onneksi tuo kamala olo meni ohi levolla. Särky- ja tulehduskipulääkkeille haluaisi jättää hyvästit. Muu elimistö kärsii turhan paljon siitä, että käteen saa hetkellisen helpotuksen.

Kiitos kannustavista viesteistä, joita olen saanut. Eiköhän tämä tästä, kun keskittää ajatukset muuhun. Vaikkapa tuohon uuteen nukkekotiperheeseen ja heidän tulevan kotinsa suunnitteluun…

Comments (4)

Kaijatammikuu 13th, 2009 at 18:00

Heipä hei! Löysin sivusi sattumalta netissä surffatessani. Sinulla on kivan näköiset sivut. Nuo nukkeaihiot näyttävät mukavilta, kyllä niistä tulee savolaisperhe ihan hyvin 😉 (arvelee itsekin savolainen…)

Lottetammikuu 13th, 2009 at 19:57

Kivan näköisiä nukkeaihioita! Kauniit kasvot! Mulle on vähän epäselvää, mikä on kasvoissa se pohjalaisten ja savolaisten ero, mutta ehkä se pian selviää ;D ;D

Taijasyyskuu 2nd, 2011 at 16:20

Hei
Sattumalta surffailin sivuillesi. Toivottavasti nuket ovat valmistuneet ja myös terveytesi parantunut. ´)

adminmarraskuu 1st, 2011 at 21:44

Hmmm… Nuket ovat vieläkin vaiheessa. Olen ne kyllä hionnut, että kyllä ne vielä joskus valmiiksi tulevat. Hyvin suunniteltuhan on puoliksi tehty…
Onneksi käteni näin kahden vuoden kuluttua tapaturmasta on tervehtynyt hyvin.

Leave a comment

Your comment