Sairasloma jatkuu…

Meinasi tulla itsellekin kyynel silmään kun kävi luokassa kertomassa sairasloman jatkumisesta tammikuun loppupuolelle. Muutamalla oppilaalla oli kyynel silmäkulmassa, kun he kuulivat asiasta. On toisaalta mieltä lämmittävää huomata olevansa kaivattu ja odotettu. Ikävä oli tuottaa pettymys. Toivotaan, että käsi on kunnossa tammikuun lopulla ja pääsen luokan kanssa opin tieltä taivaltamaan. Silloin on niiden vuoro pettyä, jotka ovat olleet iloisia oman open poissaolosta.

Vaivalloista ja kivuliasta on tämän käsitapaturman kanssa eläminen ollut. Kuulema puolen vuoden sisällä enin osa käsikivuista ja -vaivoista pitäisi olla taaksejäänyttä elämää. Toivottavasti myös särkylääkkeet…

Jokainen hetki on arvokas ja ainutlaatuinen. Noista hetkistä muodostuu elämämme helminauha. Me itse voimme vaikuttaa helminauhamme väreihin ja sävyjen kirjoon.

Comments (2)

Lottetammikuu 9th, 2009 at 15:56

Tsemppiä! Kyllä kaikki vielä iloksi muuttuu!

Kiitos ihanasta paketista 😀 Tuli eilen. Laitan kuvaa kun ehdin.

Maijatammikuu 10th, 2009 at 14:04

Pikaista paranemista! Yritä tehdä pakollisista paranemispäivistä mukavia – itse kuuntelin musiikkia ja luin vinon pinon kirjoja 🙂
toivottaa nimim. Käsivammoista toipunut

Leave a comment

Your comment