Tarkkuutta yhteystietojen kanssa – kiitos!

Harmitti, kun jälleen kerran, siis ainakin neljännen kerran, oli yhteystietomme väärin lapsen mukana koululta tulleessa yhteystietolistassa. Joka kerta olen ottanut yhteyttä listan toimittaneeseen henkilöön – tuloksetta. Me olemme nuo tiedot antaneet oikein, mutta listan toimitttaja ei tunnu ymmärtävän puhelinnumeromme numeroiden järjestystä. Ilmeisesti hän ei halua, että lapsellemme soitetaan…

Pistää miettimään sitäkin, minkä verran näitä yhteystietolistoja loppujen lopuksi tarvitaan ja käytetään. Opettajahan ei niitä saa lain mukaan laatia. Vanhemmat voivat halutessaan kerätä toistensa tiedot ja laatia kyseisen listan. Toisaalta se on hyvä olla olemassa, kun tarvitsee ottaa syystä tai toisesta yhteyttä luokkakaverin kotiin. Mutta… Nimeähän eikä tietoja ole pakko kyseiseen listaan antaa, mutta kuka nyt haluaisi lapseltaan riistää sosiaalisen verkoston?

Niinpä voin vain suositella oikolukua monen ihmisen voimin, kun yhteystietolistoja laaditaan! Harva niihin kuitenkaan muutoksia erillisten lippujen tai lappujen mukaan tulee korjanneeksi ja sitten ihmetellään kun ei saada yhteyttä…

***

PS. Joulukortit on jo postitettu! Onneksi on eniro.fi ja muut vastaavat palvelut, jotta saa nuo joulukorttien osoitetiedot kohdalleen. Vain yhden joulukorttilistallani olleen henkilön osoitetta ei sieltä löytynyt…

Leave a comment

Your comment