Eeva-matto valmistui – vihdoinkin…

Tilasin Eeva-mattoon tarvikepaketin toukokuussa 2007 (http://www.dolores.fi) ja nyt se on vihdoinkin omalla paikallaan Nukkis1:ssä. Tosin viimeisen puoli vuotta se on ollut viimeistelyä vaille valmiina. Eilen laitoin sen venytykseen (leimasinaskartelusta tutut minisuihkepullot ovat käteviä myös nukkisjutuissa…) ja tänään silitin reunat nurjalle puolelle. Tuli tehtyä tällainen helppo ratkaisu viimeistelyssä tällä kertaa, kun ei tuolla kädellä vielä ompelemaan pysty. Maton reunojen taittelukin sattui, joten jumppaa tarvitaan, jotta pääsee taas käsitöiden pariin…

Joskus luin jostakin, että ottaessaan keskeneräisen käsityön käteensä, muistaa tarkalleen hetken ja paikan, jolloin sitä on edellisen kerran tehnyt. Niin kävi minulle maton esille ottaessani. Muistin tunnelman ja paikan, jolloin ompelin siihen viimeiset pistot. Joskus aiemminkin on jonkun toisen käsityön kohdalla käynyt samoin. Sen jälkeen sitä yleensä huokaisee ja jatkaa tekelettään eteenpäin.

Comments (1)

Lottejoulukuu 29th, 2008 at 22:29

Tosi kaunis matto! Hirmu kauniin värinenkin! Suloinen tuo koira-kuva 😀

Leave a comment

Your comment